OVER MIJ

Hoi!

Ben je nieuwsgierig en wil je meer over mij te weten komen? Dan zit je hier goed. Hier vind je namelijk een hele pagina vol met informatie over eh juist ja, mij!
ALGEMEEN

Op 8 september 1999 in een klein dorpje in Drenthe werd ik geboren, Annerieke Elisabeth Meijers. Inmiddels ben ik, reken maar uit, zeventien jaar oud en ik woon nog altijd in hetzelfde huis samen met mijn ouders. Naast mijn ouders wordt ik ook vergezeld door mijn twee lieve konijntjes. En wat dan ook wel weer heel erg leuk is is dat mijn beste vriendin Juliet naast mij woont. 


SCHOOL & STUDIE

Na havo 1, 2 en 3 volgde ik klas 4 en 5 met een N&G profiel op een andere school. Daar ben ik cum laude voor de havo geslaagd. In september 2016 startte ik Communicatie op het HBO aan de Hanzehogeschool in Groningen. Inmiddels heb ik daar mijn propedeuse behaald en dus het eerste jaar afgerond. In september dit jaar start ik aan jaar twee en daarnaast het honours talent programme communication & media.

BLOGGEN

Ik ben begonnen met bloggen toen ik in 2013 een account op Girlscene aanmaakte. In het begin hield ik het geheim, omdat ik bang was dat anderen het stom zouden vinden. Maar hoe meer ik ermee bezig was, hoe leuker ik het begon te vinden en hoe moelijker ik het vond om mijn mond te houden. Op een gegeven moment was ik zó enthousiast dat ik geen zin meer had om het geheim te houden. Waarom zou ik ook? Vol enthousiasme vertelde ik iedereen over mijn blog en dat er ook mensen waren die het maar niets vonden weerhield mij niet.

Na een tijdje bloggen op Girlscene kreeg ik de smaak steeds beter te pakken, en kreeg ik het idee om een echte eigen blog te maken. Ik vroeg wat rond, en maakte toen een blog aan op Blogger (en laat dat nou net dezelfde blog zijn als waar jij nu op dit moment op leest).

Er komen misschien niet zo vaak artikelen online als ik eigenlijk zou willen, maar toch beleef ik heel veel plezier aan bloggen. Dat is ook meteen het antwoord op de vraag 'Waarom blog je nou eigenlijk?'. Omdat ik het gewoon heel erg leuk vind. Schrijven, fotograferen en creativiteit op het internet uitten. De een speelt hockey, de ander op de piano of in musicals, en ik? Ik blog.FOTOGRAFEREN

Ik begon met fotograferen door het lenen van de compact camera van mijn ouders. Toen ik van hen een systeem camera kreeg, begon mijn liefde voor fotografie zich te ontwikkelen. Hoe meer ik fotografeerde, hoe leuker ik het begon te vinden. Ik merkte dat ik er beter in werd en ik wil nog elke dag beter worden. Een jaar later kreeg ik een nieuwe lens en toen ben ik nóg meer en mooiere foto’s gaan maken.

Ik fotografeer met de systeemcamera Sony a5000 en als lens gebruik ik vrijwel altijd de Sony E 4/PZ 18-105 G OSS. Zo, dat lijkt me eerst wel weer eens genoeg. Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze dan gerust! Je kan altijd een reactie achterlaten of mij een mailtje sturen. Een e-mailadres vind je als je op ‘contact’ klikt (onder de header).

Liefs, Annerieke
5 opmerkingen:

Heel lief dat je een reactie achterlaat, je maakt me er heel blij mee!